sakit tumit & betis

Betul ke kalau sakit tumit & betis smasa pantang tu mksdnya peranakan jatuh? Tapi xrasa sakit apa2 bhgian rahim. ?

4 Balas

peranakn jtuh sis klau nk tau sis bole tekan pusat sis kuat sikit klau bole trase denyutan mksd xjtuh la tu rahim sis . rjin brtungku tok bg rahim cpt kecut n sehat sis . sakit tumit dgn betis xsemsti ny sbb rahim jtuh sis . sis kencing xsakit . ok je xla tu rahim xjtuh . asl kn xbuat krje berat In Shaa Allah rahim xjtuh .

4y ago

msok kn jari dlm lubg pusat tu sis lepas tu fokus btol2 ad rasa xdnyutan .

Ish..karut la..da berat kita pun btambah time prgnt, confirm la kaki ngan betis kna kje kuat nak tampung berat badan..xde kaitan sakit tumit ngn betis tanda peranakan jatuh..salah ilmu ni..jauh nau betis tumit mgan peranakan tu.,

5y ago

Xde kaitan jga..rahim tu letaknya kat mana..tumit tu kat mana pulak letaknya..nnt ada masa tgk rancangan tanya doktor imelda..baaaanyak sangat dia kupas pasal hal mengandung dan pantang ni.

Xbetul lgsg..secara logik time prgnt kan berat badan kita btambah..sbb tu la bila berdiri ke berjalan ke mesti akan sakit kat tumit n betis sbb kaki kita nk tampung berat badan kita masa prgnt..

5y ago

Saya skrg dlm pantang sis 😹😹

🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣 Mengarut sungguh la haiiiii....