Hai, sy nak tnya. Sy sakit tumit bila berjalan & tiap kali tumit rasa sakit, rahim sy sakit jga

2 Balas

Sis nk tnya apa tu? Nk tau normal atau x ke cmn? Tgh pregnant ke? Sbb mcm xde soalan dkt sini Apa2 pn klu tumit sakit rehat2 je kot2 terlebih bjln atau kdg jenis tapak kasut main peranan juga, kena cari yg lembut dan selesa

Boleh check kesuburan rahim di klinik o&g. Normally sakit tumit ada kaitan dengan kesihatan rahim.