Sakit tumit masa pregnant.

Ada tak yg sakit tumit masa pregnant.. takde penyebab tiba tiba sakit.. dua hari dh ni.. Mula mula kejang² kat belakang betis masa naik tangga... Urat ke penyebab nye atau normal je? #seriusnanya #ingintahu #firstmom

Sakit tumit masa pregnant.
1 Balas

Mungkin kurang kalsium… Tapi saya selalu jadi jugak masa pregnant. Kadang ibu mengandung ni kurang kalsium sebab share dengan baby so kena lebihkan laa

4mo ago

thank for reply.. nanti i cuba cari makanan dan minuman yang berkalsium 👍