Jantina Baby

Betul ke kalau pregnant baby boy pusat mesti nampak terkeluar?,.kalau tak nampak pusat masa pregnant tu baby girl?,. Betul ke gaisss salu dengar makcik2 cakap gini🤔

6 Balas

Entah la sis. Kalau dekat pengelaman saya. Anak pertama pusat saya tekeluar hehe (scan bby boy lahir pun baby boy) kedua pulak pusat kedalam (scab girl , keluar pun girl). Ini ikut masih2 sis.

yeke tak betul? tapi kan,.saya perasan kakak n kawan sy masa diorang pregnant dulu🤰 baby boy memang nmpak pusat tr'keluar🤣

7mo ago

Bila kita membaca, luas ilmu pengetahuan 😊

xsemestinya sy pusat dalam dpt boy juga

Tak betul, jangn percaya

Tak betul 😊

tak betul sis