perbezaan tendangan baby boy dan girl

Haii mommies..nak tanya..saya second baby..first baby dapat boy..yg kedua ni doktor scan tadi girl katanya..tp tak boleh caya sangat..cuma anak lelaki dulu masa doktor scan mula2 pun dia ckp boy..mmg dapat boy juga..skrg ni pertanyaan saya..beza tak tendangan baby boy dan girl..boy dulu ganas..senak perut..sekarang ni lemah lembut..atau mgkn sebab kandungan baru 18w..masih kecik??sebab ada cakap baby girl kick lg kuat berbanding boy..

1 Balas

pnglmn sy, yg sulung scan girl. gerak tk terlalu harsh. keluar girl. now pregnant 28w scan lelaki, tu dia aktif sgt smpai xblh tido mak dia ni. harapny boy la dpt sepasang dan mak dia blh rehat sat

5mo ago

inshaAllah Aamiin. mudah2han ☺️