SOYA

Betul ke kalau nak kulit baby cerah kene minum soya?? Mohon pencerahan ...

2 Balas

sy ank first selalu mnum soya.. tp ank xadalah putih sgat sawo matang kulitnye.. second plak hari2 mkn.. mesti na kicap.. ank kuar kulit putih.. hihii... skrg preggy ank ke3.. xkisah pon na mkn ape.. janji ank sihat..

X lah. Kalau mak pak memang dah baka cerah, cerah la anaknya. Kalau mak cerah bapak gelap, tengoklah nanti anak ikut kulit sapa. Kalau mak pak dua2 gelap, gelap jugakla anaknya. Semua atas gene masing2