Kerap sakit dekat miss v dan celah kangkang

Betul ke kalau kerap sakit dekat miss v dan celah kangkang paha kiri kanan itu tanda dah dekat nak bersalin.? #33weeks

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..mcm sy dlu rs sakit dkt area mcm tu rs mcm tekanan kuat sbb sy alami placenta previa type 3.sbb tu akan rs sakit sgt bila bergerak pergi ke mana2... then bila guna maternity belt..dpt kurangkn kesakitan .n kena bykkn bedrest ms tu..mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segala urusan puan..aamiin

2y ago

ye betul puan....uri bawah