kerap bersama hujung trimester

betul ke kalau kerap bersama dalam minggu 35 ke atas boleh cepatkan bukaan utk beranak? sy dalam tempoh mengandung ni boleh kata kan bersama x lebih 3 kali, macam susah nk bersama hujung2 ni. boleh share pnglmn mommy yg dah bersalin?

1 Balas

Ramai yang cakap macamtu , saya dari awal memang kerap bersama dengan husb . Sekarang 35 weeks dah , boleh katakan setiap minggu dengan niat supaya mudah untuk bersalin . Alhamdulillah , semua okay sis . Harap dapatlah bersalin normal dan mudah .

2mo ago

apa tips mudah beranak awk? senaman ringan tu cth nye mcm mana?