confused

Betul ke jenama clearblue dapat mengesan awal kehamilan seaawal 4minggu berbanding pregnancy test yg lain? Clearblue digital atau bukan?

2 Balas

Mana2 jenis pun blh. Sy pakai yg jenis sekeping tu dgn dip n tell pun blh detect pregnant 2minggu 😅

5y ago

Ovulate. Mula line samar, esok2 line tu makin pekat 😆

saya guna clear blue digital sis.. pregnant 3+ bermaksud 5 week...

5y ago

Ohh. Kalau mcm tu sy pun nak try lah yg jenis ni. Sbb guna upt murah line sangatttt samar. Masih ragu2😅