Awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2..saya test upt clearblue keluar samar2.. normal ke sakit kepala mcm nak pecah..orang kata awal lagi.. clearblue boleh percaya ke ibu2 sy takut kecewa... lepas ni nak cuba yg Digital nak tahu bpe week..maaf xde pengalaman.. #Ttc3tahun

Awal kehamilan
1 Balas

Saya mula2 pakai yg biasa je mmg line samar2 je yg first.. pastu saya repeat test sampai line dah makin terang, last sekali baru saya pakai yg clear blue digital.. awak repeat test lg nanti seminggu atau 2 minggu.. guna upt yg biasa je dulu, beli kat farmasi.. InsyaAllah ada rezeki awak 🥰