cucuk kancing gigi

Betul ke cucuk kancing gigi tu sakit mcm yg orang cerita? Next check up kena cucuk kancing gigi utk first time. Dengar orang cerita dok cakap sakit. Risau pulak kita dibuatnya ?? tapi demi kesihatan. Kenalah bertabah.

96 Balas

Xsakit pon time cucuk tu.. Mommy kena relax and jgn stress time nurse cucuk.. 1st kena cucuk waktu tu xde side effect, 2nd time cucuk ada muntah2 sikit after 4 days.. But then okay je..