cucuk kancing gigi

Betul ke cucuk kancing gigi tu sakit mcm yg orang cerita? Next check up kena cucuk kancing gigi utk first time. Dengar orang cerita dok cakap sakit. Risau pulak kita dibuatnya ?? tapi demi kesihatan. Kenalah bertabah.

96 Balas

sakit msa cucuk jaaa lpas tu ada laa sengal² dlm beberapa hari tahan jaa no choice 😑

ikut jarum juga sis..kalau guna jarum besar skit mmg sakit.. kalau jarum kecik x sakit.

Tak sakit pom...tapi bila suami bergurau main penyek2 bahu sakit lah😑 my husband😌

Sakit sikit je...masa cucuk tu buat biasa je..jgn buat keras..lepas pd tu okey je😘

Okay je.. tgk pada nurse yg cucuk. Kalau x kena gaya cucuk blh bengkak lengan.

4y ago

Depend on nurse jgak.. u blh bgth nurse u pkai brase ke apa

Sakit jugak😅tgn saya bengkak 3 ari lps cucuk,nk angkat tangan pun rasa sakit.

Xsakit pn sis..relax je..mmg lps tu akn rasa lenguh sikit..tp blh lg nk bt keja

sakit..huhuuu mb sbb banyak.sgg cucuk dah..vaksin.laa amek.darah laa..hb laa..

Macam cucuk biasa jer sis tk sakit pon.kalau yg takut jarum gemertar la sikit

cucuk tu x sakiy tpi effect lpas ccuk tu jew tngan rsa mcm x lrat nk angkat