cucuk kancing gigi

Betul ke cucuk kancing gigi tu sakit mcm yg orang cerita? Next check up kena cucuk kancing gigi utk first time. Dengar orang cerita dok cakap sakit. Risau pulak kita dibuatnya ?? tapi demi kesihatan. Kenalah bertabah.

96 Balas

Sakit kalau dia bengkak je. Kalau xbengkak just lenguh tgn 2 3 hari. Tu je.

Tak sakit mana pon cuma lepas suntik tu tangan lenguh sikit. Takde ape pon

X sakitlh... Cuma kli kedua tu yg sakit lpas kena enjet seminggu bru baik

Masa cucuk tu x sakit, tapi lps 2,3 hari tuu.. Lengoh tgn.. Bisa laa rsa

saya 2kali kene x sakit langsung biasa je... lembam je kat tempat cucuk

Tak sakit sis... Fikir yg baik2 Insyallah semuanya akan ok... 😊😊

Sakit sikit ja.. jgn keraskan tangan masa nk cucuk tu.. relax jaa..

Bg saya xsakit.. Cuma lps tu kebas2 ja.. Ok ja mcm kena gigit semut

bagi sy biasa je. tk sakit pun😂 2kali dah cucuk . atas org kot

Xde lh sakit.. Sakit kena cucuk macam sekolah menengah dulu2..