Betul ke bela kucing ni xelok..katanya najis dye ada parasit?And bulu dye tue xelok ke UTK kite?

Betul ke bulu dan najis kucing tak elok UTK perkembangan bayi?

8 Balas

Betoi sis...baru2 ni ada kawan di facebook sy... kadungan dia tak menjadi...dia mintak doc chek darah nak taw sbb apa kadungan dia tak menjadi..doc cakap ada jangkitan kuman dalam darah dari najis kucing (toxoplasmosis) tapi kalau kucing yg indoor tak makanan mentah ok je...tp klu lebih brjaga2 mintak pertolongan org lain bersihkan najis kucing tu