Habit suami

Betul ke ada kes bila isteri yg mengandung, suami yg mengidam macam-macam??

65 Balas

Ada. Anak yang kedua ni semua ayahnya yang mengidam. Smpe" saya tak berasan macam tak hamil je 😁

Mse ank 1st.. Sye xleh bau ikan pekasam tpi suami teingin sgt mkn. Smpai snggup order dkt sg besar.

Stiap kli sya mengandung suami akn mengidam rojak buah, katenye tekak dy mntak 😂😂

Ada jer.. Macam suami saya, masa saya preggy anak 1st suami yang mengidam 😅

Saya pun alami kes mcm ni.. tiap kali pregnant, mesti hubby yg mengidam lebih2

Ada je sis ....suami sy...kalau sy pregnant....dia y teringin mkn masam2.....

ha'ah betul.. suami saya nk makan mcm2 🤣 yg si isteri hanya memandang 😆

hehehe biase la tu.. ni husb baru mkn durian tembaga mengidam kte die🤣🤣

Ahaa sis.. suami pulak yg tlebih mengidam..nak makan tu makan ni plak..😂

Ada je.. Mcm akk sepupu. Suami dia yg mabuk.. Dia relax je makan semua..