Bukup pink kk atau swasta

Better buka buku pink klinik swasta atau kk ?

5 Balas

saya second baby ni baru buka buku di swasta.. suami kata nak bg rasa check dekat swasta pulak 🤭 alhamdulillah detail mcm dekat kk juga. ada minum air gula dan yg macam di kk la. kalau kita kena check bsp pun sama mcm di kk. cuma yg bezanya swasta berbayar dan layanannya lebih baik. kalau anak first better buka buka di kk. ☺️

bagi saya pula, pergi KK dahulu. after that Baru pergi swasta, kalau apa2 terjadi, KK sudah ada record awak.

Terpulang pada awak. Dua2 okay. Saya ada pengalaman swasta dengan KK. Personal opinion saya swasta.

Sy pn confuse skng kk @ swasta 🤔 klu ikut swasta nk kana suh dtg awal bln dpn da..😅🤭

8mo ago

Saya mula mula nak pergi swasta. Tapii bila dah pergi kk. Rasa tak nak pergi swasta. Sebab kk saya pergi takkkk ramai langsung orangg

Kalau saya saran kk lgi better