Perlu ke KK jika buka buku pink di Klinik Swasta?

Hi ibu2, saya dah buka buku pink di klinik swasta. Perlu ke saya ke KK atau klinik swasta sahaja sudah memadai? #firstbaby #FirstTimeMamaHere

3 Balas

hi, I bukak buku pink both dekat swasta and KK. then now I just continue monitored dekat swasta tak perlu ke KK. cuma kena inform KK that you dah tak nak pergi checkup dengan KK. however, you can go both check up dekat KK and swasta

2y ago

Hi, kalau dah buat buku kat klinik swasta and nak buat kat kk jgk nnt kk ade tanya tak knapa nak buat both?

saya pon nak tahu juga. kalau dah buka buku pink di klinik swasta, perlu ke buku pink kk lagi ?

mane yg lebih ok untuk bukak buku pink? di swasta atau kerajaan? lagi ii waktu covid ni

3y ago

Saya pergi swasta je. Tak perlu tunggu lama. Lgpun dkt kk area saya, ada handle kes covid. Jd saya risau nk pergi kk.