buka buku pink

better buka buku pink dekat swasta or KK ja?? mana better ? bole share? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

KK better, checkup ubat scan semua free. tapi tempoh menunggu kat kk tu lama la sikit sebab ramai orang. kalau taknak menunggu lama 1-2 jam, and ada duit extra, boleh la bukak buku kat swasta.

Terpulang sebenarnya. Awak plan nak bersalin di hospital apa? Swasta atau kerajaan?

4mo ago

Apa2 pun terpulang pada awak @Sha Nft. As the time goes by, nanti awak tahu nak buat apa.