11week ago

betol ke pregnant xley makan shellout steamboot n bbq grill gto... ??

2 Balas

Klu xde masalah mkn je la. Knp x boleh mkn pula? pregnant ni mkn apa yg kita rasa bnde tu selamat untuk kita dan baby. Saya mkn je selagi x memudaratkan diri saya n baby. Tp berpada2.

try and error le dan makan jangan sekali hauk. makan sikit2. kalau body sis takde apa2 perubahan okay je. mula saya was2 juga. tp suami kata jangan ikutkan sangat nnti baby tak dpt zat. betul juga bila pikir balik. dahla makan kat seoul garden yg suami ambil semua seafood je. hahaha