setuju tak?

Betol ke mommies gorjes semua?!.. tak kira laa surirumah fultimer ke surirumah weekend...??

setuju tak?
28 Balas

Betul.. Setuju sangat 🙋🏻‍♀️. Kadang2 tu penat yang amat. Rasa nak terbaring je, walaupun kalau terbaring bukan boleh tidur pun 😅. Saya ni kalau terlalu penat, tidur pun susah. Pelik kan? Kepala berat tapi tak boleh tidur 😂

Betul. Sbb tu sy bsuh baju seminggu sekali je. Yela dh balik keje mlm, keluar p kje pagi 6.30. Kalau memasak tu xblh elak la. Tiap kali blik keje mmg kena msk. Kdg dtg mai mlas xlarat, beli luar jugak. Terbabas sikit🤣

betul .. ehehe. kdg2 tu ade hari nye tetiba rse mls sgt2 nk buat pape .. rse mcm nk rest je spnjang haritu .. tpi klau mood rajin , x reti diam lhh pulk .. ade je yg nk dibuat ..

Selalu malas.. Kena jaga diri sendiri gk sbb kita kena jaga ramai urg.. Anak.. Suami 😁😁

😂😂😂ni betul.. mulut kerap ckp malas nak masak. Alih2 masak juga time tu.

Betul tu.. Hehehe.. Kdg2 malas nk buat semua benda, pastu suami yg akn buat.

Betul 😂😂 hari ahad hari cuti utk sy..Alhamdulillah suami faham..

Betul hihihi....sume mlas nk buat....tp bab mkn rajin je🤣🤣🤣

Betul, haha dah jadi macam bosan asyik menda sama jerr🤣

Betul sangat ni. Bukan malas tapi penat sebenarnya 😢