result air gula

besok saya kna minum air gula, bila ea kita akn dpt thu result dia

4 Balas

dekat kk , kalau dia tak call tak sangkut , tapi kalau dlm seminggu tu dia call msti sangkut gdm . Incase tak sangkut result dia akan bgthu next checkup

paling lama 3 hari lps minum misi akn call. kalau tak ada dpt call, mksdnya result normal, next checkup baru dpt tahu resutl

sy sehari slpas minum air gula dpt result..sbb bacaan ke 2tinggi..tp im ok 😊semoga lpas beranak xda dh GDM..aaminn

Saya dpt result hari yg sama 🙂