lepas minum air gula result bila keluar?

Tadi saya dah minum air gula dan dah ambil darah tapi nurse takde inform apa2.Bila dia akan bagi tahu result? takut je sangkut

6 Balas

saya seminggu lps tu bru saya tahu sbb saya App dgn doc KK slps jmpa nurse. alhamdulillah x sangkut tp berat saya naik mendadak, berkemungkinan kena repeat gula awal tp sebulan kena check BP 2 kali seminggu n catit kt dlm buku Pink. huhu

3mo ago

saya berat maintain je tp penimbang berat kk salah timbang naik sampai 4kg

Klau sangkut, dpt result ptg tu je nurse akan trus call n bg tca pakar pemakanan n buat bsp..klau x sgkut biase dorg x call pon..

biasanya next appoinment dia akan inform. incase sangkut gdm nurse akan call kita, kalau dia tak call tu maksudnya okay lah tu.

2mo ago

alhamdulillah. kalau tak sangkut gdm memang akan minum air gula 2x. kalau tak silap time 28w nanti.

Sy seminggu baru dia call, hm down terus. InshaAllah sis tak sangkut sy doakan 🫶🏻

tunggu la sampai petang ni, kalau tak dapat call dari kk, inshallah tak sangkut.

3mo ago

ouh yeke sis ok2 tq share

sy dlu next appoiment bru bgtau tkde call plk.. mgkin sbb tksngkut