Anda kerap bersukan atau buat senaman badan?
Voice your Opinion
Tak pernah
Sekali seminggu
Beberapa kali seminggu
Setiap hari

5576 respon

25 Balas

hari3 kot..dh asal kne kemas rumah,leoas masak kemas semua...hari2 ada jer kerja nk kne buat...tambah ada anak ni lagi lar sbb anak suka kemas cara dia...so kne lar saya kemas semula...saya lipat kain dia punggah kain, saya sapu..dia bawa lari penyedok tu,saya sidai kain..dia teraburkan hanger...yes umur dia baru jer 1tahun april 2020 ni..tpi bijak rajin terlebih...yg betul2 dia x sepahkan adalah buku..dia amik buku yg at lantai..dia letak at almari...sbb time baby sya byk bacakan dia buku sebelum tido...nampak kan saya lebih pegang buku,harap dia minat pada buju berbanding telefon time kecik2 ni

Sebelum pregnant..almost every day kecuali sabtu & ahad..selepas pregnant..tak pernah bersenam dan tidak tahu bila nak mula bersenam sebab busy dgn my baby..😂

Before pregnant, Saya setiap hari ke gym buat weight lifting and fitness training setiap hari Isnin sampai Jumaat. Sabtu dan Ahad is rest day..

I selalu klr naik motor dgn suami i utk jln jauh supaya nnt masa i nk bersalin nnt x ada masalah

sejak pregnant tak pernah bersukan/bersenam lg. tp ganti dgn buat keje rumah. ok la tu kan 😁

Sebelum peggy sy kerap berbasikal.... dlm tempoh mengandung sy rehat jer dirumah 😄

Hari2 naik turun tangga tingkat 4..sehari 6-8kli

Tak pernah kerana saya berjalan ke tempat kerja

Jaga anak kat rumah pun dah macam bersenam

buat kerja rumah kira bersenamlah ya..