Adakah anda selalu berselisih pendapat dengan mertua?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3161 respon

18 Balas

mertua sy umur 80thn (2021) thn lps sy bgn kol 10 adakah satu kesalahan even sy masak lunch-dinner ada ke dia crite dpn anak dia ms lawat anak dia time raya haji depan sy pulak tu membawang..sy tido lewat pukul 12pgi sbb layan suami..

3y ago

sebijik sama mcm saya punya cerita

tk pernh lngsung smpi suami sya pn cemburu sebb mk dia selalu sokong sya smpi semua saudara mara kta sya dngn mk mertua sma2 naik kepala kalau dudk sma2.

kekadang je tak selalu tapi ckp depan tak ade ckp belakang kalau tak perang besorr

Tidak, jarang jumpa. Kalau jumpa tu ada juga. Cuma dalam hati 😂😂

kdang²..jnis sy ske ckp dpn² tp mrtua ckp blkg je brni

bapak n make mertua da lama meninggal sejak suami kecik lg

Bila mertua terlalu control anaknya even lepas kahwin.

Ade.. Kdg2 ckp dlm hati Kdg2 ckp je dpn2

tak sempat mak mertua dh meninggal

Tapi dalam hati je la 🤣🤣