Baring mengereng

Bersalin normal boleh baring mengereng ke?

3 Balas

Saya dah macam macam posisi tidur lepas bersalin 😂 Alhamdulillah okay. Mungkin mengiring lebih selesa sebab sepanjang pregnant kita banyak mengiring.

boleh... tapi dengan syarat pakai bengkung supaya Rahim tak senget sebab masih dalam keadaan belum kecut

8mo ago

Posisi tidur takde kaitan dengan rahim senget, dear. Rahim kita dah terletak pada tempat dia. Pastikan info yang awak nak share pada umum sahih dan tepat ya. Boleh cari ilmu free dengan Dr Imelda. 😊 Dr suka share ilmu yang bermanfaat. Satu lagi fungsi bengkung ni untuk support body posture kita. Itu sahaja🤗

Boleh sis😊 Apa2 posisi awak nak tidur, silakan. Yang penting awak selesa.