assalamualaikum & hi mommies 🥰

bersalin HKL kena booking awal tak? atau datang terus je?

2 Balas

Kebiasaannya bersalin di hospital kerajaan, saya memang walk in aje. bawa siap-siap dokumen penting. buku pink, surat doktor (jika ada), kad pengenalan, kad nikah. register kat dewan bersalin. pastu nanti tunggu giliran utk doktor cek bukaan dan baby. jika kena warded, nanti mereka cek sama ada puan pekerja kerajaan atau tak. Ini untuk penetapan jenis bilik. harap membantu. 🥰

Waalaikummussalam puan. Tak pasti Pula sekarang ni macam mana. Cuba puan Telefon dulu Tanya proses dia mcm mana ya😊