kaki bengkak

Bersalin czer dh 5 hari.. Tp hari nie kaki bengkak sgt.. Kenapa eyh?

2 Balas

Sis lepas brsalin byk brgerak ke kurang brgerak?? Sbb mcm czer kne byk brgerak bg drh jln.. xleh duduk bring shj... Klu x nti kaki leh bngkak.. sbb tu dkt hsptl doc n pesan bila dh dschrge kne byk brgrak juge.. jln2 kejap dlm rumah jnji brgerak

Slalunya byk dduk/rest punca juga.. Lps czer kna bjln juga wlpn sakit.. Bjln slagi termampu, sbb nk elak drh beku.. Slluny nurse akn cek bdn kita klo nmpk xnormal..