Spotting & gugur 7 week 6 days

Bermula dgn coklat2 ,lepas tu tiap kali kencing je 1 drop darah keluar, terus g emergency hospital kerajaan,lepas tu doktor bgthu triggered miscarriage so stanby je setiap kali kencing usya ape keluar, & Kene banyak rehat.. kat kerajaan just dapat ubat paracetamol, so nak sedap hati pergi klinik swasta scan baby, alhamdulillah masa tu kantung baby elok ,tiada pendarahan sekeliling, doktor suggest bedrest & bagi ubat kuat rahim.. after 2 day bedrest, contraction datang..X sempat pergi emergency, pergi tandas waktu kencing bby jatuh sekali dalam bekas... 1 Oktober 2022 ,alhamdulillah,die keluar dengan mudah dan sempurna.. menagis kami suami isteri untuk anak syurga kami ni.. 😭actually ni kandungan ke 2, 🥲 pesanan semua, awal2 pregnancy ni bedrest la, jgn buat keje berat, jgn stress, sy X De alahan so mgkin sy terlalu aktif pregnegt kali ni 🥲 semoga kalian dipermudahkan urusan, diperlihara kandungannya hingga bersalin ye.. doakan sy tabah dan moga ade rezeki anak lagi selepas ni ❤️🥲😭 Aamiin #bantusharing #spotting #darahcoklat #gugur

Spotting & gugur 7 week 6 days
2 Balas

Innalillah wa inna ilaihi rojiun..semoga Allah swt beri pahala dlm musibah puan ini, dan diganti dgn sesuatu yg lebih baik..sedih saya baca post ni..

Sedihnya. Semoga puan dan suami terus kuat ya.