Siapa pernah cuba gelang anti mual & mabuk ni?

10 Balas

Berkesan utk sy..avoid sy sepanjang hari muntah2..tp rasa loya tu still ada cuma tak muntah jela bila pakai bnde alah ni..kalau tak pakai mmg kena mengadap jamban sepanjang hari🥴

beli bazir je . da la gelang ketat . gatal je dpt . eloknya tidak.. akhirnya anak sulung buat main jd getah rambut. sekian

1y ago

Hahahaha lawakkkk … erm Takyah lahhh . Nanti hilang sendiri mual bagai tu .

macam berkesan macam tak?? sebab saya kuat mabuk kereta tapi pakai ni jadi kurang sikit. ke placebo je hahaha entah lah 😂

Tgh pakai skrg... Mungkin ya mungkin tak.. Loya xfully hilang pn

pakai jugak.. tp jadi gatal2 . mcm tak de kesan pun

tak berkesan pun😅

saya..berkesan pada saya

dah, biasa2 je😅

Sorry tak pernah dengar

Tak pernah sis. 😂