Garlic in socks for flu treatment

Berkesan ke untuk kurangkan selesema bayi 3 bulan? Hidung anak tersumbat.. kalau nangis dpt dengar hidung tersumbat & tidur xlena kejap2 bangun sebab xselesa..

2 Balas

Da guna alat utk sedut hingus x? Masa mndi bnyak lalukan air suam kt blkg dia..supaya hingus n kahak cair.. lpas mndi trus sedut kahak. Sy buat 1 mlm ja grlic dlm stokin rmas dgn vco.. pkaikan dia tdo.. kpla dia tggi kan bntal skit. Nyenyak tdo 😊

5y ago

Orait..😊♥️

Cube buat garlic oil.. Sapu kat kaki, betis, dada, blkg badan.. Pastu sedut hingus.. Klu garlic direct kat kaki xselesa.. Rasa panas pedih2.. Sian baby..

5y ago

btol . sy prnh letk kt ank ke dua sy tngok2 ad kesan merah n jdi mcm kesan trbakar tapak kaki dy . kecian lps tu kembong ad air . last sy tuka letk kentg shje . kentNg pon bole bntu kurg kn selsema btok bby sis.