Bagi tips untuk hilangkan hidung tersumbat untuk baby 18 hri

Baby asal Jak bangun tidur,dah menyusu,terus menangis..sbb hidung tersumbat..mcm MNA nak handle baby hidung tersumbat..

2 Balas

saya try tips dri google.. dy kata titiskan susu ibu dekat hidung yg trsumbat tu .. sya try semalam alhamdulillah menjadi .. lepas saya titiskn terus baby bersin 😅 keluar seketul hingus keras tu .. legaa

7mo ago

takdelah titiskn dalm hidung baby so klau baby telan pon xde masalah .. klau pkai sterimar tu mcm xok sbb klau baby saya telan dy batuk2

i try guna sterimar baby utk baby i umur 25 hari, spray sekali terus berkesan. mybe bole try kat baby u jugak