Nama Baby

Berkenan nama Jebat, tapi ramai cakap x elok nama jebat? Betul ke? Jebat derhaka katanya?

7 Balas

🤣🤣🤣 yg penting ada maksud yg baik . seeloknya cari nama yg dalam sebutan arab pun still ada makna yg baik . kadang kita sebut nama tu punya sedap tapi bila dalam bahasa arab jadi maksud yg tak elok pulak. ada penah baca ustaz share pasal nama anak ni, lagi elok cari org yg pandai bahasa arab..

Jebat is more better. Coz Jebat lebih bijak and berani. Klau d ekot kn Jebat tak derhaka 😅😅😅

letak la nama ahmad skali pon..kalau didikan x elok derhaka jugak kemudian hari😂😂

X kisahlah apa je nama yg dipanggil, yg penting baby blh carry nama tu

klu jebat x elok letak nma tuah la😅

Tu nama anak sharnaz

🤣