12.12 Early Access untuk Mama TAP! 😍

✨BERITA BAIK BUAT PENGGUNA APLIKASI TAP!✨ Anda boleh nikmati diskaun HEBAT sempena 12.12 Mama's Choice ini pada waktu LEBIH AWAL daripada pelanggan lain! 😍 Penjimatan hebat bermula HARI INI sehingga 13 Disember untuk SEMUA PRODUK! 🛍️ Inilah masanya untuk Mama borong kelengkapan kehamilan anda tanpa berebut dengan pelanggan lain pada 12.12 🥳 Apa tunggu lagi? Stretch Mark Cream, Dry Serum Deodorant & Gentle Face Wash sedang menunggu Mama... 😉 https://bit.ly/3UGBKSM

12.12 Early Access untuk Mama TAP! 😍
29 Balas

Due saya 12.12 masih menunggu lagi sakit berank .. tapi tkdee baby sukaa agaknyaa duduk dalam perut ni hehehehe

😍

excited to become a mom.... 😚

mcm mana nk apply? kena bayaran ka?

mommy to be😍😍😍❤️❤️

nak tapi duit takde huhuhu 🥺

hiiiii

macam mana nk dptkan

mcm mne nk apply ni

mcm mna nk dptkn