Troli

Berguna troli mcm ni.. Blh ltk brg baby.. Memudahkan kje btl.. Ade momies buat mcm ni jgk x?

Troli
28 Balas

Maaf kalu sy salah.. Pampers yang terdedah cmtu akan mudah dengan udara kotor or habuk2.. so kalu bg baby yg jenis kulit sensitif xbagus la... Sbb masa pantang anak kedua nurse dtg cek dea tegur sbb sy penah buat cmtu.. maaf kalu sy salah EA TT..

4y ago

Btl tu.. Ni sy kuakn Pampers sbb nk ambil gmba je.. Lpstu sy msukkn dlm plstik smula.. So x terdedah pd habuk...