Troli

Berguna troli mcm ni.. Blh ltk brg baby.. Memudahkan kje btl.. Ade momies buat mcm ni jgk x?

Troli
28 Balas

Elok sgt klo buat mcm ni senang nak sorong klo kita skjap kat ruang tamu skjap kat bilik..tapii saya x dapat ada anak kecik baru 18month..😅 takut semua brg nanti ditarik keluar or jadi kreta sorong dia nanti...but anyway such great idea...😋

4y ago

Btl tu.. Snang nk bawak gi mana2.. Tngl ambil je.. Xde la salah ltk kt sni sana.. Hehe

Maaf kalu sy salah.. Pampers yang terdedah cmtu akan mudah dengan udara kotor or habuk2.. so kalu bg baby yg jenis kulit sensitif xbagus la... Sbb masa pantang anak kedua nurse dtg cek dea tegur sbb sy penah buat cmtu.. maaf kalu sy salah EA TT..

4y ago

Btl tu.. Ni sy kuakn Pampers sbb nk ambil gmba je.. Lpstu sy msukkn dlm plstik smula.. So x terdedah pd habuk...

Dekat rumah sy ade sorang makcik ni jual rak ni dekat kedai runcit dia. Haha berkenan lah lepas tengOk gambar sis ni. 😍😍😍Tapi rumah sy jenis senang berhabuk. 😣

4y ago

👍👍👍👍👍

Klau baru anak sorang boleh la pakai troli ni, yang ada anak baru nak membesar setahun dua tu tiba² dapat adik lagi.. mmg sorongg je la troli ni tak tahu nak ke mana.. 😆😆

4y ago

Lucu pulaa ayat sis ni...tersenyum2 sy membacanya..😝😝😝😝

Yup. Saya pun ada trolley macam ni. Letak baju anak. Senang nak tolak tarik kemana mana. Btw, saya nampak minyak herbanika. Dulu dok pakai minyak herbanika ni. Best.

4y ago

Tulah, sy bru nk try minyak herbanika ni.. Rmai ckp best.. Hehe.

Saya pun beli. Bg saya memudahkan la juga letak barang baby 2nd rak n 3rd rak saya letak baju. Ada roda. Nk kedepan nk ke bilik. Senang tarik je

Zaman akk dl x de semua mende ni..tp g rmh adik dia br bersalin ada troli ni..cantik n kemas pulak hihi..nk bersalin nati akk pun kl beli

sama la sy guna troli je. letak brg yg nak pakai. lepas tu beli box plastik besar yg ada penutup tu simpan brg yg belum nak guna.

Macam function je buat mcm ni. Senang. Nanti minta suami cari kan apa yg kita nk pun senang.

sama la saya..senang sbb dah kije nnt mak jaga senang nk amik brg ..tggal kita tpup aje