Berapa kerap anda bergaduh dengan pasangan sepanjang tempoh hamil?
Voice your Opinion
Hampir setiap hari
Dalam sebulan sekali
Tidak pernah lagi

9601 respon

58 Balas

hampir setiap hari, sbb dia suka letak barang bersepah2 lepas balik keje, saya penat nak kemas n sakit mata 😅

Masa pregnant tak sempat nak bergaduh sebab tidur awal. Lepas isyak dah bye2 dah. Masa pregnant badan totally mengantuk 24jam 😂

Dh hampir sebulan tak bertegur lngsung. Tkde call tkde chat. Dapat laki perangai mcm jembalang pon satu rezeki jugak ke?

tgk pada ketika dan topik apa.. ada bnde kene gaduh baru "jalan"😝.. ader bnde kne ckp elok2..😊

sangat jarang.. gaduh dlm fon kjp je.. klo jumpa ok dah.. sebb suami selalu ambik hati dgn belikn sesuatu 😅😅

Rasanya baru skali je, bila ada euro cup ni dia masuk tido lambat. Hihi.. Yg lain gaduh2 manja dalam 5-10min je.

agak kerap..mgkin dy dpt pembawakkn budak sbb dy yg selalu tarik muke dulu😅😅😅

syukurlah tgh mengandung 2nd time ni xde gaduh2..emosi dpt di kawal..saya amalkan meditate..

Selalu jugak. Sebab husband x memahami kehendak kita. Lain yg di suruh lain yg dibuat. Geram je

awal2 ngndong je emosi sikit. tp mngkin baru kawin kot(bunting pelamin)..tgh nk fhm each other