Selalu bergaduh dengan pasangan berkenaan dengan___?
Voice your Opinion
Duit
Cemburu
Kebersihan
Waktu luang bersama

5054 respon

30 Balas

bergaduh sbb nak suruh suami beli makanan untuk kita . tapi dia belikan juga 😊 sbb kita asyik² lapa , bgun² nak makan .

sy selalu tegur husband psal luangkan masa bersama family.. husband plak selalu tegur sy psal kebersihan 😆😆

Xla bergaduh.. Maybe sebab suami frontliner.. Lm2 kita sbgai isteri memahami.. Alhamdulillah. #TAPSupermoms

Sya tk thulh mcm mna nk jwp.sebb mmg hri2 kita org ada gduh.bleh explain tk knpa??sya sndri on tk tahu knpa

Suami selalu busy.. hujung minggu time cuti pun busy juga.. jarang lepak kat rumah

dulu sblm kawin saluuu gaduh sb kes cemburu. lepas kawin nak gaduh pun susah da

x tau nak gaduh sebab apa...kadang2 saje cari gaduh sebab bosan kikiki

kalau x gaduh, kita mungkin xkan tergerak utk bbincang dgn pasangan

can't describe... hehehe... love you husband forever and ever...

sejak pregnant mls sapu sampah hihihihj