tadi saya turun darah kandungan saya dalam 11weeks

Berderau darah bila tgk darah mengalir Kat kaki ngan lantai tadi ... terus call suami pergi hospital ... sampai hospital kena duk kejap Kat red zone .. doc scan baby still ade ngAn leh dengar denyutan jantung dia... allah lega kejap tadi ...lepas tu doc bg ubat kuat kan rahim ... mommy ade x kes mcm saya kandungan risiko tinggi ?

tadi saya turun darah kandungan saya dalam 11weeks
2 Balas

Macam saya awal2 mengandung haritu sis tumpah darah mengalir klinik swasta bagi makan ubat ni dalam seminggu lps dtg scan balik alhamdulillah baby sihat sekarang dah 23m3h 😊😊 Kene sentiasa fikir positif dan sentiasa bercakap dgn baby walaupun masih kecil

Alhamduillah..tindakan bijak sis dan suami terus ke hospital.. sis kene bedrest..jgn langsung buat keje berat2..even angkat bakul kain kt ampaian pon ..sebab rahim tgh lemah..

5y ago

Maceh bg kate2 semangat sis