8 MINGGU Kandungan

Alhamdulillah….. Tadi Saya pergi Appoimnt…. Utk scan melalui bawah…..8 Minggu….. Syukur Dugaan Doc Lain Salah…. Dia ckp Kemungkinan Luar Rahim…… Alhamdulillah x…🌹… Sebelum nie saya Kandungan Anggur….. Tadi Doc bagi tgk Degupan Jantung Baby laju Sgt….🥰 Semoga Allah s.w.t Jaga kandungan2 Kita Semua…🤲🏻❤️🌹…

8 MINGGU Kandungan
2 Balas

Alhmdlh puan ❤️ tahniah ya . Doakan saya 2 minggu lagi scan, mudah2an dapt nampk janin Dan heartbeat si kecil . Kemarin checkup hanya kantung kecil ja yg nmpk . 5 weeks 6days

Tahniah sis 🥰🥰

3y ago

Trima kasih awak 🥰