10Weeks 2Days

Berdebar2 Rasa.. harini nk pi scan baby.. mcm x percaya pregnant lg.. awal bln 7 upt positif.. kekadang tertanya2 btulke pregnant Ni 😅 sbb jenis ssh melekat.. 3thun kahwin baru dpt baby.. 2009(girl, czer).. 3bln lbh baru Tau pregnant.. second baby pun 3bln lbh baru Tau 2016(girl, normal).. YG ketiga Ni 1bln lbh dah bg petunjuk.. 😅.. ikut kata hati buat upt.. trus double line.. esoknya test lg pun double line.. tanda2 pening mual loya tu mmg dah Ada.. tp still mcm x percaya.. Dan Semoga Kali Ni di anugerahkan baby boy.. Takut plk nk jmp Misi 😅😅.. takut kena marah dah tua pun preggy lg.. umur 37 thn Ni.. if ikut last period kiraan Saya.. due pertghn February 2021. Semoga YG baik2 saje hendaknya Aamiin Aamiin Ya Mujib.

1 Balas

Rezeki sis, siapala kita nak menidakkan kan,, tahniah ya, semoga segala urusan dipermudahkan