Positif covid tapi cek di pregnancy test double line

Hai mom.Last period saya 05/1/2022 tapi sampai sekarang belum period lagi. Bila cek kt upt nampak samar2 double line. Saya x puas hati cek lagi kali kedua, baru nmpk jelas. Mcm x percaya sbb x de tanda tanda mual ke, pening kepala ke, lesu. Adakah saya pregnant sbb wkt buat test upt ni saya positif covid. #ingintahu #ingintahu #cumabertanya

Positif covid tapi cek di pregnancy test double line
1 Balas

Rasanya xde kena mengena. Apa2 pn cuba Rujuk pd kkm. Mgkn ada pjelasan