Perbezaan berat badan ketika sebelum dan selepas berkahwin?
Voice your Opinion
Ketara
Tidak ketara
Sama sahaja

6497 respon

30 Balas

Sebelum kahwin memang berat gradually naik. Makin naik sampai lepas bersalin. Then now makin turun tapi berat macam yoyo. Tapi still okey, sebab berat sekarang ni adalah berat 3,4 tahun dulu

saya naik 2-3kg dari berat asal tapi suami naik 10kg badan dia tegap sikit sebab dulu dia kurus. skrg saya pregnant mmg gradually berat naik setiap bulan. hopefully dpt maintain lps bersalin

Naik ui... Tp ok la... Still BMI lawa. Sbb dl sblm khwin, kepeng mcm papan je🤣 Dah kahwin ni, br ada isi. Nampak le. Montok2 kan... 🤣🤣🤣

Badan dlu bsar sekrg badan nak mengecil disebabkan tiada selera nk mk hihihi

Sebelum kawin 67 lepas kawin 55. Buat diet suku suku separuh dgn suami😊

Selepas n seblum tak berubah . Lps mengandung bru naik berat bdn

sebelum 52 selepas kahwin 56, selepas bersalin 44. Makin kurus

Berat badan maintain.. tapi dari segi badan, berkurus...

Lepas beranak lagi slim dari zmn muda mudi dulu 🤭

sbom kahwin 39 lepas kahwin 53 😆😆😆😆