Berat baby

Berat nya tu tukar kepada kg berapa? 2.7 la kan? Hari ni saya dah 36w 3d ok je kan berat baby macam tu? Agak2 dye boleh membesar lagi ke ye sampai 3 kilo lebih macam tu..atau pun paling2 naik 2.8 atau 2.9 je

Berat baby
23 Balas

berat baby yg discan ni ada +-. samaada baby akan keluar besar dr yg discan ataupon kecil dr yg discan😊. berat baby masih boleh meningkat selagi awak tak bersalin dear🙈. selagi doctor tak mention pape mean normal je tu. jngn risau okay🫰. macam sy 1st baby last scan berat baby before nak bersalin 3.3kg. baby keluar (38w2d) 3.15kg. 2nd baby last scan berat before nak bersalin 3.3kg. baby keluar (39w4d) 3.52kg