Sakit pinggang dan rasa senggal menyucuk bila duduk lama di kaki kanan hingga belakang badan

Hi mommies ada tak sesiapa yang sama macam saya , sengal sangat badan sebelah kanan ni sampai kadang2 nangis sebab tahan menyucuk2 tu .. normal ke ? Saya dah masuk 16 weeks .. #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Elakkan duduk lama atau berada dlm suatu posisi dgn lama. Boleh tengok YouTube KKM pasal postur betul semasa kehamilan. Saya beli lumbar support pillow utk support belakang dan beli kasut sesuai

2y ago

oh .. thank you sis 🤍