Sakit sendi badan

Hi mommies, ada tak yang selepas bersalin berpengalaman macam saya bila duduk atau baring lama sikit sendi² jadi sakit terutama lutut Dan pergelangan kaki. Saya selalu bila menyusu kan anak lepas tu kaki sakit², bila nak berdiri sampai berbunyi tulang² kaki. Sebelum bersalin tak ada pula. Stress sebab nak tidur pun rasa sakit 🥲#bantusharing #advicepls #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

samala sis kalau duduk lama2 susukan baby sakit mcm sma yang sis cakap tuu

awak blh mengurut.. minta suami urutkn slow² takpa 😁

minta suami urutkan