gender baby

Berapa minggu ye kita lehh tahu gender baby ..

30 Balas

Dr pengalaman sy, ank first, 2nd,3rd scan 16w da nmpk gander..dokt letak je alat scan kt perut, terus dokt ckp, "tu.. Nmpk x senapangnya... Bby u boy..." anak ke empat scan 18w dokt ckp " ni beger die.. Anak u confirm girl.."

Nk dkt lahir br tau tu pn ada doktor ckp laki ad pompuan.. tgk la bby tu dia nk tunjuk ke x hihi lgpn sa p gov je xbyr.. tu la diorg ckp biar surprise mls nk cek r tu huhuhu

Sy dah beranak baru tau anak apa keluar..sbb masa preg ade doc ckp gurl ade doc ckp boy..last beli baju kaler selamat je laa..hahahh

18week - 24week saiz baby nampak cantik dan boleh scan penuh. Tapi kalau lepas 24week pun boleh juga.

16 weeks, tapi nak betul2 pasti masa scan details 🙂 dalam 20 minggu ke atas

16 week dah boleh nampak..tapi ikut baby tu nak tunjuk gender or tak...

Saya 19week dah boleh nampak gender dia sis🤭sekarang ank dah masuk 4bulan

Depends. Sy masa 16weeks dah tau gender. Scan kat klinik swasta

Sya bru 13w tpi tdi scan n dh nampak gendernya...

trpulang pda bdn msing2/kndungan...17-19 week dh boleh tau