Nak Tanya

Berapa minggu paling sesuai untuk bersama suami? Sejak mengandung 8mimggu saya tidak berani untuk bersama suami. Takut jadi apa di awal kehamilan. Boleh minta pendapat?

19 Balas

Bole je nk bersama tapi jgn ganas2.. klau ade bleeding cepat2 ke hosp

Sy dulu pun 3 bulan keatas baru bersama. Sbb takot awal2 tu.

Blh jer ikot bdn&mood jer..jgn trlalu ganas la slow sikit yee☺

Tgu besaq sikit sis kndungan..bg kuat dlu..tkt jd pndarahan...

Boleh ja, tp jgn ganas2.. slow2 ja.. igt baby dlm perut 🤭

Better 12weeks ke atas. Takut rahim tak kuat.

Betul ke xble with huby d awal pregnant???

5y ago

Ikot badan masing2.. sy xde mslh

Bg lepas 1st trimester dulu.

Eloknya 16 weeks ke atas