Mengandung selepas keguguran

Berapa lama utk mommies out there pregnant balik after miscarriage?

29 Balas

sy after 1year br pregnant semula n now ank dah 3 tahun lebih. sy gugur masa kandungan dah 5bulan so sy bg rahim rehat n betul² kuat dlu n better ikut je saranan doc. tp terpulang sbb badan masing² kan cuma klau bg masa utk rahim kita rest lagi bagus. sy tak nak ambik risiko so better rest for 6m dah okay 😊

1y ago

memg ad je yg bole terus lekat tp pandangan sy yg sakit or tanggung ap² kemudian hari badan kita juga lagi pula badan kita nak pakai lama kan.