Jom kongsi berapa kerap anda shopping pakaian atau aksesori baru?
Voice your Opinion
Setiap bulan
2 bulan sekali
3 bulan sekali
3 kali setahun
Lain-lain (Nyatakan)

5387 respon

101 Balas

hujung tahun /akhir tahun shopping utk setahun..sbb kami famliy bukan jenis ikut trend so kalau shopping pakaian atau barang keperluan hanya setahun sekali aitu pada cuti panjang hujung sambil bercuti.

setiap bln sya beli pkaian dn aksesori yg baru sebb sya tknk istri sya guna brg yg lma.. maaf kalau bahasa melayu sya ada yg salah sebab saya baru belajar dengn isteri sebab saya berasal dari seoul korea

3mo ago

X tntu..depends mood

Sejak dah ada anak, asyik shopping kat anak je la. Masuk shopping mall pun lagi suka pergi departmend baby and kids 😌

beli bila ada jemputan majlis penting atau hari raya je...takpun bila da tak muat atau koyak baru beli baru...

Bila perlu je sbb sy kurg berminat syoping.. Ke mall bila ada keperluan penting nk d cari..

Tengok bajet suami. Kalau dia on saya beli HEHEHE. Kalau ikut hati, hari2 nak beli 🤣

Tgk mood la tp barang husb dn ank2 je selalu beli 😂 brg sndri bkira nk beli

jenis tak suka shoping .. selagi barang tu boleh dipakai selagi tu la guna ..

Tidak menentu..ikut bajet..lagi² skrg sdh ada anak..anak diutamakan..

Selalu cuci mata je, jarang sgt nak beli baju untuk diri sendiri..