Kencing kotor

Berapa hari paling lama kene kencing kotor ?? Ada tak yg kene waktu pregnant 5 weeks ??

4 Balas

boleh try minum air barli kosong banyak2. minum jus cranberry lg bagus. kalau teruk sgt baik jumpa doktor. takut terkena UTI nanti

3y ago

urinary tract infection

kalau wak g klnik mkn ubt y d bri doc..xsmpai 2 ari pn dh elok..sy tiap kali tau peknen mst kencing Kotor dlu..pastu g klnk

3y ago

sis try minum air barli dlu

hari tu kene kencing kotor saya g klinik dr bg antibiotik.. lps tu elok dah

br je kena..kencing kotor dan sgt pekat sbb kurang minum air putih..